El model MB-7000 és un dels equips més grans de la seva gamma

Granollers, 10 de gener de 2023. Ja tenim llest per a lliurar un nou mesclador de bandes per a una empresa nacional del sector de la química. En aquesta ocasió es tracta d’un model MB-7000 d’acer inoxidable AISI-316L, amb capacitat per a 7.000 L.

Com a particularitat, aquest mesclador MB té un cos totalment cilíndric, les hèlixs són de pas obert (dissenyades per a augmentar l’homogeneïtat de la mescla quan es treballa amb productes de difícil mescla) i està equipat amb una doble cambra prevista per a refrigerar el producte. Gràcies al disseny cilíndric del cos, la superfície de refredament és superior permetent reduir el temps de refrigeració de productes que entren a una alta temperatura.

Amb el mesclador de bandes s’aconsegueixen mescles homogènies (d’1 a 8.000 parts) amb un baix consum energètic i en temps entre els 10 i els 30 minuts màxim, depenent del producte. Sota demanda poden disposar d’una doble camisa que permet la refrigeració o la calefacció del producte interior, segons necessitat.

Amb tu, innovant dia a dia.