Sostenibilitat, innovació i competitivitat: objectius del sector industrial

Granollers, 11 de maig de 2022. “Hem d’afrontar i apostar per la indústria i el seu procés d’innovació i reindustrialització”, aquestes eren les paraules amb les quals Rosa Maria Lleal va donar pas al debat sobre la “Indústria com a palanca de la recuperació” celebrat el passat 5 de maig en el marc de les Jornades del “Cercle d’Economia”.

Aquesta taula rodona, moderada per la consellera delegada de Lleal, va comptar amb la representació dels tres grans blocs del nostre teixit empresarial: la gran empresa representada pel president de Gestamp, Francisco Riberas, la petita i mitjana empresa, a càrrec d’Antonio Cañete, president de Pimec i la iniciativa públic-privada, de la mà del delegat especial del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro.

Participants de la taula rodona. Font Viaempresa

Participants de la taula rodona. Font Viaempresa

Durant el debat, els ponents van coincidir en la necessitat que el sector industrial lideri el model econòmic actual i futur, atès que és el sector que genera llocs de treball més estables, on la formació és fonamental. Així mateix, també van posar l’accent que l’objectiu de la indústria ha de ser la digitalització, la constant innovació i el foment de la sostenibilitat, implantant una política fiscal a Europa que exigeixi la mateixa reducció d’emissions als productes importats que s’exigeix al producte local.

Amb tu, apostant pel sector industrial.