Morphologi 4 ja disponible en el nostre laboratori

Granollers, 10 de març de 2022. Des de principis d’any, en Lleal comptem amb un modern equip d’instrumentació, es tracta de l’analitzador òptic de partícules Morphologi 4, que ens permetrà proporcionar una informació totalment precisa sobre la composició d’un producte en totes les proves que fem amb els nostres clients.

Actualment són pocs els laboratoris que compten amb aquest avançat equip d’instrumentació i Lleal és un d’ells.

A diferència dels analitzadors de partícules tradicionals, el Morphologi 4 permet realitzar fotografies a les partícules individuals que componen un producte i obtenir imatges morfològiques, a més de tots els paràmetres de difracció làser: grandària de partícula, distribució…

Aquesta tècnica s’està convertint en una tecnologia essencial de treball en laboratori ja que proporciona informació automàtica, ràpida i específica dels components, permet optimitzar les propietats dels materials i generar confiança durant les etapes de desenvolupament de la fórmula de fabricació.

A partir d’ara i gràcies a aquest equip, podrem proporcionar una anàlisi de resultats en totes les proves que realitzem amb els nostres equips, de manera ràpida i sense dependre de laboratoris externs.

Lleal compta amb uns amplis laboratoris, que sempre estan a la teva disposició. Anualment invertim per a dotar-los d’instrumentació d’última generació i renovem els nostres propis equips per a prestar-te una atenció personalitzada i precisa.

Amb tu, a l’avantguarda en tècnica i instrumentació.