Lleal reprèn les visites formatives d’estudiant en cicles formatius

Granollers, 22 de Novembre de 2021. Després de més d’un any d’obligada suspensió de les visites formatives de joves estudiants, per fi aquest mes de novembre Lleal ha pogut reprendre aquestes jornades amb alumnes de dos centres formatius.

Des de fa ja diversos anys com a part de la seva política de responsabilitat social corporativa, Lleal aposta per la formació dels estudiants, fomentant aquestes visites formatives, així com brindant l’oportunitat als instituts de tenir alumnes en pràctiques.

Durant aquest mes hem rebut a un grup d’estudiants del cicle formatiu de grau mitjà de Planta Química del Institut de Terrassa i a altres dos grups del cicle de grau superior de Fabricació de productes farmacèutics i afins del Institut La Romànica.

Alumnes de l'Institut La Romànica

Alumnes de l’Institut La Romànica

L’objectiu dels docents d’aquests centres era veure in situ quals són els equips de procés utilitzats en els sectors químic i farmacèutic i el seu funcionament. Per a això la visita es va organitzar en dues parts: durant la primera, un dels nostres tècnics comercials va impartir una conferència centrada en la maquinària que Lleal dissenya i fabrica per a cobrir els principals processos productius en aquests sectors. Durant aquesta primera part, els alumnes van realitzar també un tour per la nostra planta de producció on van poder veure detalladament alguns dels equips en els quals actualment estem treballant.

La segona part va estar a càrrec d’un dels nostres tècnics de laboratori que a més de mostrar-los les nostres versions de maquinària per a planta pilot i laboratori, va realitzar un exercici pràctic de fabricació i envasament d’una crema de mans.

Alumnes de l'Institut de Terrassa

Alumnes de l’Institut de Terrassa

Tant els alumnes com el professorat que els acompanya ens van transmetre la importància d’aquestes visites per a la formació d’estudiants en les quals poden ampliar coneixements de diferents processos i sobretot, conèixer detalls concrets dels equips amb els quals en un futur treballaran.