Prop de 15.000 professionals visiten Expoquimia

Granollers, 21 de setembre de 2021.. Entre el 14 i el 17 de setembre s’ha celebrat a Barcelona una nova edició d’Expoquimia, en la que Lleal ha estat present, fidel al seu compromís amb aquesta plataforma que serveix de referència per al sector de la ciència i la indústria química. Lleal, SAU participa com a expositora en aquest certamen des dels seus inicis i no hem volgut faltar a aquesta edició celebrada en un moment tan complicat a causa de la pandèmia del COVID, recolzant així la valentia i el compromís del sector.

Des de Lleal volem agrair l’esforç realitzat i la bona organització d’aquest esdeveniment, al President, al Comitè i a la Direcció d’Expoquimia.

En aquesta edició Lleal, SAU ha fet els seus 147 anys d’història. Estem orgullosos de continuar essent una empresa líder, tant a nivell d’investigació i desenvolupament de nous equips, així com en servei al client, no sols en postvenda sinó també en assajos i proves en els nostres laboratoris. El nostre saber fer ens fa pròxims als nostres clients.

Volem també agrair a tots els nostres clients, proveïdors i estudiants la seva visita al nostre estand. En aquesta edició hem pogut retrobar-nos presencialment amb tots vosaltres. Som molt optimistes de cara al futur i especialment amb els resultats d’aquesta cita amb Expoquimia en la qual hem reforçat llaços i obert nous projectes.