Granollers, 17 de març de 2021. Lleal posa en marxa 3 molins de micronització MMS-1500, lliurats recentment: un a una empresa nacional del sector de l’alimentació animal i els altres dos a reconegudes empreses d’alimentació a Amèrica del Sud.

En els tres casos, els equips lliurats han estat els models més grans fabricats fins al moment. Per a l’execució dels 3 projectes, prèviament es van realitzar proves de micronització en el nostre laboratori d’assajos per a assegurar el rendiment del molí i calibrar l’equip per a obtenir la finor del producte requerida pel procés productiu del client.

El molí separador MMS s’ha dissenyat especialment per a la mòltaa de materials tous i semidurs, com ara el col·lagen, la xufla o el pinso i és capaç d’obtenir grandàries de partícules de fins a 5 µm. Amb aquest molí es minimitza l’increment de la temperatura a causa del corrent d’aire que alimenta a l’equip, permetent processar materials amb punts de fusió relativament baixos.

 

Entre els principals avantatges d’aquest molí està la incorporació d’un classificador dinàmic per aire que permet separar les partícules en funció de la seva grandària, sent possible controlar la distribució i el tall en la separació amb gran precisió gràcies a la incorporació d’equips perifèrics (bufadors, ventiladors centrífugs de gran cabal…)

Lleal, sempre dedicats a donar el millor servei als nostres clients.