Concloem un any que ha estat difícil per a tots. La pandèmia ens ha desafiat com a societat i com a persones, però amb responsabilitat, esforç i el compromís per part de tots aconseguirem una nova normalitat on valors com la solidaritat prevalguin.

Malgrat que aquestes no seran el Nadal que tots desitjaríem, aquest any més que mai des de Lleal, volem desitjar-los unes bones festes en família i un pròsper 2021. Sense oblidar agrair a tots els nostres clients el seu suport i confiança, sense ells Lleal no seria l’empresa sòlida que avui és.

Aprofitem l’ocasió per a informar-los que les nostres instal·lacions romandran tancades del 24 de desembre al 3 de gener. A partir del 4 de gener ens trobaran amb la mateixa il·lusió i en horari especial intensiu (de 7.30 a 15.30) a causa de la pandèmia que mantindrem durant el primer trimestre de l’any.

Gràcies per comptar amb nosaltres.