Granollers, 20 novembre 2020. Lliurem un nou Mesclador a contra-rotació model TRI-AGI 2000 en versió Monobloc per a una important empresa del situada en el nord d’Àfrica dedicada al sector de l’alimentació. Aquest equip estarà destinat a la fabricació de salses de tomàquet i compta amb un sistema d’alimentació automàtic de les matèries primeres mitjançant cabalímetres i un sistema de control de pes, tot això controlat per pantalla tàctil.

TRI-AGI 2000

TRI-AGI 2000

El TRI-AGI és un equip versàtil que pot implementar-se en altres sectors com en el cosmètic o el farmacèutic ja que permet realitzar pre-mescles, emulsions o dispersions, tant en fred com en calent, sense transvasaments ni manipulacions intermèdies.

El seu triple sistema d’agitació, dos agitadors a velocitat lenta que giren en contrasentit i un en el fons semiesfèric a velocitat ràpida, fan que sigui l’equip perfecte per a la fabricació de gels, pastes o cremes de mitjana-alta viscositat.

Amb aquest projecte Lleal aferma la seva estratègia d’externalització en la qual porta treballant des de fa ja anys.