Granollers, 20 d’octubre 2020. Lleal finalitza amb èxit la fabricació d’un nou Reactor MIR RMIR-1200-TAI, venut a una important empresa nacional del sector químic. Aquest reactor ha estat dissenyat especialment per a la inertització de mercuri, procés de vital importància per al transport segur d’aquest producte.

El reactor RMIR és l’equip idoni per a la mescla ràpida i precisa de productes pulverulents o granulats amb densitats molt diferents. La combinació d’un doble sistema d’agitació del producte amb pales d’arada i dues turbines perpendiculars d’alt cisallament, provoquen en el producte uns corrents de centrifugat amb turbulències locals de gran eficàcia per al procés de mescla.

 

A més, està fabricat per a treballar amb alta pressió i temperatura en el seu interior, gràcies al seu disseny totalment hermètic, amb testeres bombades i un recobriment exterior amb llana de roca que permet aïllar i mantenir la temperatura constant.

Aquest equip és una mostra més del compromís de Lleal amb la innovació i la seva aposta per la millora constant dels seus dissenys i del seu procés de fabricació.