Granollers, 31 de juliol de 2020. Novament, les instal·lacions de Lleal tancaran aquest estiu tan sols durant una setmana. Malgrat la situació de pandèmia que estem vivint, durant el primer semestre de l’any Lleal ha mantingut un alt volum de treball, per la qual cosa mantindrem les nostres portes obertes durant pràcticament tot el mes d’agost, només tancarem entre el 10 i el 14 d’agost. No obstant això, el nostre equip de postvenda seguirà actiu per a serveis d’emergència, amb la intenció d’atendre aquelles empreses que no interrompen la seva fabricació durant tot l’any.

Reprendrem la nostra activitat amb normalitat a partir del 17 d’agost.

Un any més, volem agrair a tots els nostres clients, la seva fidelitat i confiança en nosaltres i aprofitem l’ocasió per a desitjar-los un feliç estiu.