Granollers, 18 Febrer 2020. Lleal participa en la setena edició de Farmaforum, fòrum de la indústria farmacèutica, biofarmacèutica i tecnologies de laboratori, que se celebrarà entre el 15 i el 16 d’abril en les instal·lacions de IFEMA, Madrid, concretament en el pavelló 10.

Aquest fòrum, ja en la seva setena edició, ha aconseguit consolidar-se com l’esdeveniment més important de la indústria farmacèutica a Espanya, estenent la seva temàtica amb la indústria biotecnològica i la cosmètica. Enguany, a més, compte com a novetat la incorporació del món de la recerca amb la celebració del congrés Health & Research Fòrum.

Aquest fòrum, celebrat anualment des de l’any 2014 compta enguany amb més de 150 expositors, un extens llistat de visitants i un ampli programa de conferències i tallers especialitzats que reuneixen a centenars de professionals en el sector per a analitzar les últimes tendències del mercat.

Secador Lecho Fluido modelo SLFLL-3, para laboratorio

Assecador Llit Fluid model SLFLL-3, per a laboratori.

Lleal estarà present novament presentant els seus nous catàlegs de Farmàcia i cosmètica, que incorporen els últims equips que ja té Lleal en el mercat i que han estat dissenyats especialment per a la indústria farmacèutica i cosmètica, tant a nivell industrial com per a laboratoris o plantes a escala piloto.

Us convidem a visitar-nos entre el 15 i 16 d’abril en l’estand B-18, allí us mostrarem totes les solucions tecnològiques que Lleal ofereix per al sector per a la indústria farmacèutica i cosmètica.