Granollers, 21 gener 2019. Lleal participa en la sisena edició de Farmaforum, fòrum de la indústria farmacèutica, biofarmacèutica i tecnologies de laboratori, que es celebrarà entre el 28 i el 29 de març a les instal·lacions d’IFEMA, Madrid, concretament al pavelló 8.

Aquest fòrum, ja en la seva sisena edició, ha aconseguit consolidar-se com l’esdeveniment més important de la indústria farmacèutica a Espanya, estenent la seva temàtica amb la indústria biotecnològica i la cosmètica. Aquest any, a més, compta com a novetat amb un API ‘s showroom, per a fabricants i distribuïdors d’ingredients per a la indústria farmacèutica i cosmètica.

Aquest fòrum, celebrat anualment des de l’any 2014 compta amb més de 150 expositors i un llistat molt extens de visitants. L’esdeveniment compta, no només amb exposicions comercials, sinó també amb un ampli programa de conferències i tallers especialitzats que reuneixen a centenars de professionals en el sector per analitzar les últimes tendències del mercat.

Lleal serà present amb el seu catàleg per a Farmàcia per promocionar tots els equips que la nostra empresa dissenya especialment per a la indústria farmacèutica i cosmètica, tant industrial com per a laboratoris a escala pilot.

Us convidem a visitar-nos entre el 28 i 29 de març al stand B-12, on mostrarem totes les solucions tecnològiques que Lleal ofereix per al sector per a la indústria farmacèutica i cosmètica.

Secador Lecho Fluido modelo SLFLL-3, para laboratorio.

Secador Lecho Fluido modelo SLFLL-3, para laboratorio.