Granollers, 18 de desembre de 2018. Lleal S.A participarà per primera vegada en la 21a edició de la fira de Powtech que es celebrarà entre el 9 i l’11 d’abril de 2019 a Nürnberg.

Powtech és la fira més important del sector de la tecnologia de sòlids, en la qual es mostren les últimes tendències del mercat, oferint també un extens programa de suport per les entitats. En aquesta ocasió Lleal tindrà l’oportunitat de reforçar la seva posició com una de les empreses amb més solidesa i experiència en la fabricació d’equips i instal·lacions per a la indústria de processament de sòlids.

POWTECH reuneix professionals experts en processament mecànic, de sectors tan diversos com farmàcia, química, alimentació, ceràmica i minerals, que mostraran les últimes innovacions en processos com la reducció de grandària, el cribratge, mescla, dosificació, així com en els camps de protecció contra explosions o sales netes.

Aquesta fira, que en la passada edició va comptar amb uns 850 expositors i més de 14.000 visitants, tindrà lloc al Centre d’Exposicions de Nürnberg. Lleal serà present a Powtech amb els seus últims projectes en tecnologia i innovació per a la indústria de processos.