Granollers, 8 de novembre de 2018. El passat 6 de novembre es va celebrar la cerimònia de lliurament dels Premis MC MUTUAL Antonio Baró a la prevenció de riscos laborals concedits per la mútua MC Mutual. En aquesta edició, la XVII, la comissió de Control i Seguiment de MC Mutual que exerceix de jurat, ha volgut reconèixer a Lleal amb un accèssit especial per la seva gestió en la prevenció i la protecció de la salut dels seus empleats.

L’acte, que va tenir lloc a Sant Pere de Ribes, va ser presidit pel president de MC Mutual Miquel Valls, encarregat de lliurar els guardons als premiats. Rosa Maria Lleal va ser l’encarregada de representar l’empresa i recollir la distinció atorgada.

Des de fa 4 anys Lleal ha reforçat la seva activitat preventiva amb l’objectiu de garantir la seguretat dels seus treballadors; i de fet ha aconseguit reduir el seu índex de sinistralitat a una xifra molt per sota de la mitjana del sector. Uns resultats que s’han obtingut gràcies al treball constant i al compromís del nostre Comitè de Seguretat i Salut, molt enfocat en la tasca de sensibilitzar a tot el personal en la política de riscos laborals.

A Lleal continuarem treballant per garantir la salut i seguretat dels nostres treballadors ja que són un dels nostres principals actius.