Granollers, 3 d’agost de 2018. Els injectables són solucions líquides o semi-líquides estèrils que contenen un o més fàrmacs preparats per suspensió homogènia. Per a una millor absorció del principi actiu, és vital obtenir una reducció de les partícules a la menor grandària possible; un procés fins ara complex per a les indústries farmacèutiques.

El molí micronitzador separador MMS de Lleal permet micronitzar principis actius farmacèutics en una mida prou petita per no provocar obturacions en les micro-agulles.

Aquest molí aconsegueix processar materials diversos ajustant-se als requeriments de la mida final, obtenint finors de fins a 10 micres. El seu disc de mòlta i el seu separador són accionats de forma independent i disposen d’un ajust de la velocitat i del cabal d’aire que permet regular la mida de la partícula de sortida segons necessitat.

Detall de l'interior del cos del molí

Detall de l’interior del cos del molí

Amb aquest molí, a més, es minimitza l’increment de la temperatura a nivells molt baixos, permetent processar certs intermedis farmacèutics amb punts de fusió baixos.

Lleal compta amb una àmplia experiència en el sector de la micronització amb nombroses instal·lacions molent tot tipus de sòlids amb finors de fins a 10 micres i produccions de 6-8 t / h. A més, comptem amb un laboratori d’assajos R + D de 600 m² a les nostres instal·lacions dotat amb aquest molí i altres equips de la nostra gamma de fabricats, disponible perquè els nostres clients puguin realitzar proves de mòlta amb el seu producte i analitzar els resultats mitjançant Malver.