Granollers, 13 de juliol de 2018. Dins el marc de col·laboració que existeix entre Lleal i Air Liquide des de fa aproximadament 4 anys, el passat 27 de juny tècnics d’Air Liquide van visitar la nostra planta de producció i les sales del Laboratori per veure in situ i rebre una formació sobre l’aplicació dels seus gasos en els nostres equips.

Acompanyats dels nostres tècnics de laboratori així com dels responsables de producció, els treballadors van poder veure de primera mà la funcionalitat d’alguns dels seus productes en els nostres equips, especialment del nitrogen anomenat Alphagaz. Aquest gas en estat líquid, es utilitzat pels nostres molins Komodin per a la criogènia de certs productes termolàbils, fibrosos o amb cert grau humitat millorant la seva mòlta. En estat gasós, el nitrogen es utilitzat per fer inert l’interior d’alguns dels nostres mescladors o reactors destinats al funcionament en zones o amb productes de classificació Atex.

Sens dubte, aquesta ha estat una visita molt fructífera per a les dues empreses que, de ben segur repetiran l’experiència, amb l’objectiu de compartir els seus coneixements i cooperar per oferir als clients, tant de Lleal com d’Air Liquide, la maquinària més adequada i els gasos amb millors resultats.

A Lleal sempre apostem per qualsevol tipus de sinèrgia amb altres empreses que pugui permetre’ns avançar i innovar en el camp de la tecnologia industrial.