Política de privacitat

Lleal, S.A En el desenvolupament de la seva activitat posa la màxima atenció en la seguretat i en la confidencialitat de les dades personals dels seus clients i proveïdors. La present Política de Privacitat regula la recollida i el tractament de les dades personals que vostès aportin com a resultat de l’ús del lloc web accessible des de la URL www.lleal.com (Web), per part del seu titular: Lleal, S.A (Lleal).

Responsable del tractament

Lleal, S.A

Pol. Ind. Palou Nord C/Mollet, 53 08401 Granollers (Barcelona)

Tf: 902.37.40.00

Email: lleal@lleal.com

Finalitat

Podrà proporcionar a Lleal dades personals mitjançant els formularis de contacte o quan ens enviï un correu electrònic. Totes les dades quedaran incorporades a un fitxer titularitat de Lleal per al seu tractament, automatitzat o no, segons les següents finalitats:

  • Atendre les seves consultes: Lleal ha de requerir, a través de qualsevol formulari de contacte, el seu nom, adreça, telèfon i adreça de correu electrònic, per poder atendre la seva consulta i donar-li resposta.
  • Informar-los sobre les activitats, productes i serveis de la nostra empresa, via correu electrònic. Acceptant la present Política de Privacitat atorga a Lleal el seu consentiment per enviar-los publicitat sobre la nostra empresa.
  • Prestar els seus serveis professionals: Lleal durà a terme el tractament de les seves dades amb la finalitat de prestar els serveis professionals, contractats pels seus clients.
  • Gestionar les dades de totes aquelles persones que vulguin optar a un lloc de treball en la nostra empresa, ja sigui mitjançant l’enviament per correu electrònic d’un Currículum Vitae o omplint el formulari publicat en la secció de Treballa amb nosaltres. Acceptant la present política de privacitat vostè autoritza a Lleal el tractament de les seves dades amb la finalitat indicada.

Lleal tractarà tota la informació aportada pels interessats amb la més estricta confidencialitat, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús i / o alteració.

Criteris de conservació

  • Prestació de serveis professionals: les dades tractades per complir amb qualsevol obligació contractual seran conservades durant tota la vigència del contracte i no més enllà dels 10 anys successius, per verificar possibles causes pendents, inclosos els documents comptables.
  • Informació sobre activitats, productes i serveis: les dades proporcionades pels clients es conservaran mentre es mantingui l’interès comercial amb l’entitat i sempre que l’interessat no sol·liciti la seva supressió, en aquest cas seran eliminats conforme el que estipula la llei.
  • Gestió del Currículum Vitae: Lleal conservarà les dades contingudes en els formularis enviats mitjançant la secció Treballa amb nosaltres així com els Currículum Vitae enviats per qualsevol altre mitjà, prèvia recollida del seu consentiment explícit, per un termini màxim de 12 mesos. Transcorregut aquest termini, Lleal procedirà a la seva destrucció mantenint els criteris de seguretat.

 

Legitimació

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment:

  • Per donar resposta a una sol·licitud d’informació comercial sobre qualsevol dels nostres productes o serveis, formulada a través de qualsevol de les vies de comunicació possibles.
  • Per a l’enviament de comunicacions sobre les activitats, productes i / o serveis de Lleal.
  • Per a l’execució d’un contracte de productes o serveis, en aquest cas, la comunicació de dades personals és un requisit legal necessari.
  • Per a la gestió del seu Currículum Vitae davant de possibles vacants a l’empresa.

Destinataris

Només el personal degudament autoritzat, així com aquells proveïdors que siguin nomenats encarregats del tractament, podran tenir accés a les dades conservades en els nostres fitxers.

Durant el període de durada del tractament de les seves dades, Lleal no realitzarà cap altra cessió, llevat obligació legal, ni tampoc cap mena de transferència internacional.

Drets

L’interessat pot exercir els següents drets:

  • Accés a les seves dades personals. Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Lleal estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
  • Rectificació de les dades que obrin en el nostre poder i siguin incorrectes.
  • Supressió de les seves dades, quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin requerides per a la finalitat que van ser recollides i sempre que no sigui necessària la seva conservació per motius legals.
  • Limitació en el tractament de les seves dades. En aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició al tractament, excepte l’existència de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les seves dades.
  • Cancel·lar i suprimir el seu consentiment.

Per a l’exercici de qualsevol d’aquests drets, haurà de dirigir un escrit a Lleal, SA C / Mollet 53 a Pol. Ind. Palou Nord, 08401 Granollers – Barcelona (Espanya) o bé un correu electrònic a la següent direcció: lleal@leal.com

En cas que consideri vulnerats els seus drets en quant a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent mitjançant el seu web: www.agpd.es

 

En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic lleal@lleal.com, indicant a l’assumpte “No enviar correus”.

Procedència de les dades

Les dades personals que tractem a Lleal procedeixen directament de les persones interessades i dels nostres col·laboradors.

Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades d’identificació
  • Adreces postals o electròniques
  • Informació comercial
  • Dades econòmiques

No es tracten dades especialment protegides.